ΑΕΚ: Πιθανότητα αποχώρησης του Ζαρίφ από το τεχνικό τιμ του Αλμέιδα για οικογενειακούς λόγους

ΑΕΚ: Πιθανότητα αποχώρησης του Ζαρίφ από το τεχνικό τιμ του Αλμέιδα για οικογενειακούς λόγους

Newsroom
Ομάρ Ζαρίφ

bet365

Ο εκ των βοηθών του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, Ομάρ Ζαρίφ είναι πιθανό να αποχωρήσει από το τιμ λόγω οικογενειακών ζητημάτων.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Novibet ο Ομάρ Ζαρίφ που αποτελεί έναν εκ των βοηθών του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ είχε φωτογραφηθεί με τον φροντιστή Σπύρο Μαλλιώρα, ο οποίος φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Ομάρ θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Ήταν τιμή που δουλέψαμε μαζί σου. Θα μας λείψεις πολύ. Φίλοι για πάντα».

Ο λόγος είναι ότι ο Ζαρίφ υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ του Αλμέιδα λόγω κάποιων οικογενειακών ζητημάτων που αντιμετωπίζει. Από την πλευρά του ο Ματίας Αλμέιδα επιθυμεί να παραμείνει, έχοντας εξαιρετική σχέση μαζί του. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως είναι πιθανό ο Ζαρίφ να μην μπορέσει να συνεχίσει στο τεχνικό επιτελείο του «Πελάδο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα