Λεβαδειακός: Το «καυτό» καλοκαίρι του Νίκα, ήδη «έσκασαν» δύο προτάσεις

Newsroom
nikas

bet365

Ο Λεβαδειακός δέχθηκε ήδη δύο προτάσεις για τον Γιώργο Νίκα, όμως η απάντησή του ήταν αρνητική καθώς δεν κάλυπταν τα «θέλω» του.

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, όμως τη φετινή σεζόν στηρίχθηκε σε ορισμένα νέα παιδιά και αυτό ήταν ένα «κέρδος». Στη σχετική «δεξαμενή» συμπεριλαμβάνεται και ο Γιώργος Νίκας, ο 24χρονος χαφ που έκανε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και την «έκλεισε» με έξι γκολ σε 30 ματς πρωταθλήματος. Κυρίως στα play-outs ήταν εκ των πρωταγωνιστών (βρήκε τέσσερις φορές στόχο σε επτά παιχνίδια) και πλέον στην «εξίσωση» μπαίνει το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο νεαρός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (ανανέωσε το 2021), οπότε και είναι πιθανό να παραχωρηθεί φέτος κάτι που άλλωστε έχει τεθεί επί τάπητος.

Ηδη μάλιστα οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλατεία Μαγιάκου είναι διατεθειμένοι να ακούσουν προτάσεις για χάρη του και να κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων, ενώ κατά μία πηγή δύο εγχώριες ομάδες χτύπησαν επίσημα την πόρτα τους για χάρη του όμως η πρότασή τους δεν κάλυπτε τα «θέλω» των Βοιωτών.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί πως στο μέλλον ενδέχεται να επιστρέψουν και η ουσία είναι πως προβλέπεται ένα «καυτό» καλοκαίρι για τον Νίκα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα