ΑΕΚ: Η κοινή φωτογραφία των Μελισσανίδη, Αλμέιδα από τις Σπέτσες

ΑΕΚ: Η κοινή φωτογραφία των Μελισσανίδη, Αλμέιδα από τις Σπέτσες

Newsroom
..

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα ανάρτησε μία φωτογραφία του μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη από το σκάφος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και τον ευχαρίστησε, όπως και την οικογένειά του, για την εμπειρία να επισκεφθούν το νησί του Αργοσαρωνικού.

Στις Σπέτσες για ολιγοήμερες διακοπές μετέβησαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και ο προπονητής της διατηρούν και εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις, ξέχωρα από την άριστη συνεργασία τους στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ετσι με το σκάφος του διοικητικού ηγέτη της Ενωσης πήγαν για το τρέχων Σαββατοκύριακο στο νησί του Αργοσαρωνικού και ο Πελάδο ανάρτησε στα social media μία κοινή τους φωτογραφία, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά «ευχαριστώ εσένα και όλη την οικογένειά σου για αυτή τη θαυμάσια εμπειρία».

Αυτόματα αποτυπώνεται το εξαιρετικό μεταξύ τους κλίμα.
...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα