Άρης: Οι Τυνήσιοι γράφουν για ενδιαφέρον για τον Ουάζντι Κεχρίντα

Newsroom
Ο Κεχρίντα

bet365

Δημοσίευμα στην Τυνησία αναφέρει ότι ο Ουάζντι Κεχρίντα είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο αλλά να παραμείνει στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης διαθέτει δύο δεξιούς οπισθοφύλακες για συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο κι αν η θέση του Σαλέμ Εμπακατά στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς θεωρείται δεδομένη, δεν ισχύει το ίδιο για τον Μόουζες Οντουμπάτζο. Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα «ettachkila.com», οι «κίτρινοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο Ουάζντι Κεχρίντα ο οποίος ανήκει στον Ατρόμητο και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

«Ο Τυνήσιος δεξιός οπισθοφύλακας μπορεί να αλλάξει ομάδα στην Ελλάδα και να συνεχίσει στον Άρη», αναφέρει μεταξύ άλλων και συμπληρώνει. «Ο Άρης τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με το κλαμπ (σ. σ. Ατρόμητος) για τον Κεχρίντα. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι στη Σαλερνιτάνα κι έπειτα από μια γεμάτη σεζόν πήγε στον Ατρόμητο. Έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με το κλαμπ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα φύγει το καλοκαίρι».

Πάντως, οι πληροφορίες των Τυνήσιων περί ενδιαφέρον του Άρη για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνονται από τους Θεσσαλονικείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα