ΑΕΚ: Αποσύρεται από σήμερα στο ξενοδοχείο ενόψει τελικού

ΑΕΚ: Αποσύρεται από σήμερα στο ξενοδοχείο ενόψει τελικού

ΑΕΚ

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλοντας να έχει απόλυτα συγκεντρωμένους τους παίκτες του για τον τελικό του Κυπέλλου Novibet κόντρα στον ΠΑΟΚ αποφάσισε η ομάδα να καταλύσει από τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο.

Ο Αλμέιδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με την επιστροφή στις προπονήσεις στα Σπάτα προσπάθησε να βάλει τους παίκτες της ΑΕΚ αποκλειστικά σε κλίμα τελικού για τον μεγάλο στόχο του νταμπλ! Γι' αυτό τους ήθελε απόλυτα προσηλωμένους στις προπονήσεις και επιθυμώντας να δει από αυτούς πάθος και διάθεση.

Όπως είχατε διαβάσει, στις σκέψεις του ήταν η ΑΕΚ να αποσυρθεί στο ξενοδοχείο από τη Δευτέρα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Novibet, στα πλαίσια αυτής της συγκέντρωσης που απαιτεί από όλους.

Γι' αυτό, όπως αποφασίστηκε, οι κιτρινόμαυροι μετά την προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Προκειμένου όλοι μαζί ως ομάδα να μπουν ακόμα πιο πολύ σε mood τελικού, όπως επιθυμεί ο Αργεντινός κόουτς, χωρίς τίποτα να τους αποσπάει την προσοχή.

Την Τρίτη από εκεί η ομάδα της ΑΕΚ θα μεταβεί στα Σπάτα για την τελευταία προπόνηση στις 10:45 το πρωί, ενώ στις 13:30 ο Αλμέιδα θα παραχωρήσει τη συνέντευξη Τύπου από το Σεραφείδειο πριν η αποστολή αναχωρήσει για τον Βόλο.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα