Μάνου Γκαρθία: «Δουλεύω σκληρά για να παίξω τον Οκτώβριο»

Μάνου Γκαρθία: «Δουλεύω σκληρά για να παίξω τον Οκτώβριο»

Ο Μάνου Γκαρθία

bet365

Ο Μάνου Γκαρθία προσδιόρισε το διάστημα της απουσίας του από τη δράση καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε υποστήριξε ότι το σκληρό πρόγραμμα αποθεραπείας του αποσκοπεί στην επιστροφή του τον Οκτώβρη.

Ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στα τέλη του περασμένου Γενάρη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες. Καθώς το πλάνο αποκατάστασης τέτοιου είδους τραυματισμούς, συνήθως, διαρκεί διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών, είναι προφανές ότι δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Άρη στα πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «AS» μίλησε και για τον τραυματισμό του. «Είμαστε στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από τον τραυματισμό μου στον χιαστό και τον μηνίσκο. Στις 7 Φεβρουαρίου έκανα εγχείρηση και θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή είμαι στο μέσος της αποκατάστασης με την προοπτική να παίξω τον Οκτώβριο».

Αφορμή για τη συνέντευξη του Μάνου Γκαρθία ήταν η παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι η οποία απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League εξασφαλίζοντας θέση στον τελικό της διοργάνωσης. «Τότε η Μάντσεστερ Σίτι είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για μένα. Ηταν μια απίστευτη εμπειρία για ένα παιδί 17 χρονών, όσο ήμουν τότε, με την περιοδεία που κάναμε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την προετοιμασία με την τότε ομάδα του Πελεγκρίνι. Περιτριγυριζόμουν από αστέρες και οι πιο εντυπωσιακοί ήταν οι Νταβίντ Σίλβα, Γιάγια Τουρέ. Βλέπω και τους παίκτες της τωρινής ομάδας κι αυτόν που χαίρομαι περισσότερο είναι ο Φόντεν καθώς συνυπήρξαμε στην ακαδημία του συλλόγου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα