Άρης: Στροφή 180ο μοιρών από τα media της Σκωτίας για Λούις Πάλμα

Άρης: Στροφή 180ο μοιρών από τα media της Σκωτίας για Λούις Πάλμα

Ο Πάλμα

bet365

Εκεί που θεωρούσαν βέβαια τη μετακίνηση του Λούις Πάλμα στη Ρέιντζερς, τα media της Σκωτίας προχώρησαν σε στροφή 180ο μοιρών υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Γλασκώβης δεν θα προχωρήσει στην αγορά του 23χρονου επιθετικού του Άρη.

Μέχρι πρότινος, το όνομα του Λούις Πάλμα φιγούραρε καθημερινά στα media της Σκωτίας καθώς εκτιμούσαν σίγουρη τη μετακίνησή του στη Ρέιντζερς.

Λογαριάζοντας το ταξίδι scout της ομάδας από τη Γλασκώβη στην Ελλάδα αλλά και τη συνήθεια του προπονητή της, Μάικλ Μπιλ, να επιδιώκει δια ζώσης συναντήσεις με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν, είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο κατ’ ιδίαν επαφής του προπονητή με τον 23χρονο επιθετικό. Πρόσφατα σημείωσαν μάλιστα ότι οι δύο πλευρές διατηρούν επαφή παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις της Ρέιντζερς με τον Άρη και την πρόθεση της πρώτης να καταθέσει πρόταση 4.4 εκατ. λιρών (σ. σ. περίπου 5 εκατ. ευρώ) για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη.

Πλέον επιχειρούν αναστροφή καθώς τα ίδια media σημειώνουν ότι ο Λούις Πάλμα δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρέιντζερς, στέκονται επίσης στις πρόσφατες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στις οποίες ανέφερε το ενδιαφέρον ομάδων από το MLS. Σύμφωνα με την «Daily Record»… «πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λούις Πάλμα. Δεν βρίσκεται στο ραντάρ του Μάικλ Μπιλ». Σημειώνεται επίσης ότι οι δεύτερες σκέψεις των Σκωτσέζων έχουν να κάνουν με το ποσό το οποίο θα πρέπει να δαπανήσουν για την απόκτηση του παίκτη αλλά και την απόφαση αγοράς των δικαιωμάτων του Μαλίκ Τίλμαν ο οποίος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρέιντζερς από την Μπάγερν Μονάχου και υπάρχει ρήτρα απόκτησης του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα