Αποθέωση Σκόλα σε Αλμέιδα: «Συγχαρητήρια γι' αυτό που έχεις καταφέρει, στέλνω μια τεράστια αγκαλιά» (vid)

Αλμέιδα

bet365

Ο Λουίς Σκόλα αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ από το βράδυ της Κυριακής 14ης Μάη γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο... σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση σε μια... καυτή Opap Arena «καθάρισε» τον Βόλο με 4-0 και να πανηγύρισε το πρωτάθλημα σε μια χρονιά που ακόμα δεν έχει τελειώσει, αφού πάει για το νταμπλ (τελικός Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ).

Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας ήταν ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο των... κιτρινόμαυρων, κατάφερε να τους οδηγήσει στη Γη Της Επαγγελίας με τίτλο στην επιστροφή της ομάδας στο... σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Αργεντινός τεχνικός παρουσίασε μια ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που κυριαρχούσε στο γήπεδο και χάρισε στους φιλάθλους της εξαιρετικές... παραστάσεις εντός και εκτός έδρας, κάτι που στο τέλος έφερε την κούπα.

Ένας διάσημος συμπατριώτης του Αλμέιδα, ο Λουίς Σκόλα αποθέωσε τον Πελάδο για το πρωτάθλημα, μέσω ενός video και τόνισε ότι σύντομα θα τα πουν από κοντά. «Καλημέρα! Πολλά συγχαρητήρια γι' αυτό που έχεις καταφέρει...υποθέτω ότι όταν ακούσεις το μήνυμα θα είσαι ήδη πρωταθλητής. Θέλω να σου στείλω μια τεράστια αγκαλιά, συγχαρητήρια, ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα», έγραψε ο πρώην αρχηγός της Αλμπισελέστε.

Από την μία ο Σκόλα άφησε εποχή με την Αργεντινή στο μπάσκετ και ήταν για πολλά χρόνια ηγέτης της Εθνικής τους, ενώ ο Αλμέιδα δέσποζε σαν χαφ στην ποδοσφαιρική Αργεντινή, όντας αναπόσταστο μέλος στο Μουντιάλ του 1998 και το 2002.

Δείτε το video της ΠΑΕ ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα