Χουάνκαρ: «Συνεχίστε να ''λερώνετε'' το πρωτάθλημα, όμως ποτέ δεν θα μπορέσετε να ''λερώσετε'' τον Παναθηναϊκό»

Χουάνκαρ: «Συνεχίστε να ''λερώνετε'' το πρωτάθλημα, όμως ποτέ δεν θα μπορέσετε να ''λερώσετε'' τον Παναθηναϊκό»

Χουάνκαρ: «Συνεχίστε να ''λερώνετε'' το πρωτάθλημα, όμως ποτέ δεν θα μπορέσετε να ''λερώσετε'' τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Χουάνκαρ έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την στήριξη και εξαπολύοντας βέλη κατά των... άλλων.

Ο Χούανκαρ με αφορμή το φινάλε της φετινής σεζόν έκανε ένα post το οποίο είχε πολλαπλούς αποδέκτες. Αρχικά και πρώτα απ' όλα απευθύνθηκε στους οπαδούς ευχαριστώντας τους για την στήριξη και την ώθηση που έδωσαν στην ομάδα την φετινή σεζόν κι έπειτα επιτέθηκε στους «άλλους» τονίζοντας πως είναι περήφανος που ο Παναθηναϊκός έμεινε πιστός στις αρχές του κι ας έχασε τελικά τον τίτλο, αφού το έκανε στο γήπεδο, όχι σε γραφεία και χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες.

Ανέφερε ακόμη πως όποιος κι αν θέλει να... πατήσει το «τριφύλλι», εκείνο θα στέκεται πάντα ψηλά περήφανο ενώ έκλεισε την ανάρτηση του γράφοντας στα ελληνικά «Στις χαρές και στις λείπες μαζί, Τριφυλλάρα μονάχα εσύ» και πως ο Παναθηναϊκός επέστρεψε.

«Από τότε που ήμουν παιδί οι γονείς μου πάντα μου δίδασκαν να αγαπάω και να είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που μου δίνουν τα πάντα κι αυτή είναι μία τέτοια περίπτωση. Είμαι περήφανος για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα, για το σταφ, για τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς, επειδή από τότε που ξεκίνησε η σεζόν μας έχουν σπρώξει στο όνειρο, μας έχουν δείξει τι σημαίνει να πιστεύεις και να αγαπάς την ομάδα σου. Είμαστε απογοητευμένοι επειδή δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά πιστέψτε με όταν λέω πως θα θυσιάζαμε το σώμα μας σε κάθε φάση για να το κάνουμε αυτό.

Στους υπόλοιπους: Συνεχίστε να ''λερώνετε'' το πρωτάθλημα, αλλά εσείς ποτέ δεν θα ''λερώσετε'' το σήμα μας, την αύρα που έχει αυτή η ομάδα, την αγάπη και για τα άσπρα και τα πράσινα χρώματα, επειδή πάντα θα κρατάμε τα κεφάλια μας ψηλά, επειδή τα παιχνίδια τα κερδίζουμε ή τα χάνουμε στο γήπεδο χωρίς δικαιολογίες και όχι στα γραφεία. Ακόμη κι αν θέλετε να πατήσετε πάνω στο σήμα μας, το τριφύλλι θα στέκεται πάντα εκεί ψηλά...

Και όπως τραγουδάτε στην Λεωφόρο: Στις χαρές και στις λύπες μαζί, Τριφυλλλλάρα μονάχα εσύ!". Ευχαριστώ για όλα. Πάντα Παναθηναϊκός.

Υ.Γ. Επιστρέψαμε, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ».

Δείτε την ανάρτηση του Χουάνκαρ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα