ΑΕΚ φιέστα: Ατελείωτο κιτρινόμαυρο πάρτι στην πλατεία του Αετού ώρες πριν τη σέντρα! (vids)

ΑΕΚ φιέστα: Ατελείωτο κιτρινόμαυρο πάρτι στην πλατεία του Αετού ώρες πριν τη σέντρα! (vids)

OPAP Arena

bet365

Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ κατακλύζουν τη Νέα Φιλαδέλφεια! Έξω από την OPAP Arena στην πλατεία του Αετού έχει ήδη στηθεί ένα ατελείωτο κιτρινόμαυρο πάρτι 3,5 ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Βόλο.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κατακτήσει τον 13ο τίτλο της ιστορίας της στο παιχνίδι με τον Βόλο και ήδη η Νέα Φιλαδέλφεια είναι από νωρίς το μεσημέρι στο... πόδι!

Όσο περνάει η ώρα ο κόσμος πυκνώνει όλο και περισσότερο ντύνοντας στην κιτρινόμαυρη διχρωμία τους δρόμους, τα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο είναι κατάμεστα και επικρατεί... πανικός για τον Δικέφαλο!

ΑΕΚ: Το πάρτι των οπαδών έξω από την OPAP Arena

Έξω από την OPAP Arena και συγκεκριμένα στην πλατεία του Ατσάλινου Δικέφαλου Αετού οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν στήσει 3,5 ώρες πριν τη σέντρα ένα ατελείωτο κιτρινόμαυρο πάρτι!

Οι πύλες της OPAP Arena άνοιξαν ακριβώς στις 16:30 και ήδη οι πρώτοι οπαδοί, κυρίως στο πέταλο της Original αρχίζουν και παίρνουν θέση στις εξέδρες. Όλοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν μια μαγική βραδιά ξεκινώντας το πάρτι από νωρίς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα