ΑΕΚ: «Μια ανάσα από το να ζήσουμε μαγικές στιγμές, η ανωριμότητα και η ανευθυνότητα δεν έχουν θέση»

ΑΕΚ: «Μια ανάσα από το να ζήσουμε μαγικές στιγμές, η ανωριμότητα και η ανευθυνότητα δεν έχουν θέση»

Newsroom
OPAP Arena

bet365

Η ΑΕΚ με ακόμα ένα μήνυμά της εφιστά την προσοχή στον κόσμο που θα βρεθεί στο παιχνίδι με τον Βόλο στην OPAP Arena προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.

Στην ΑΕΚ αρκεί μια ισοπαλία στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Βόλο στην OPAP Arena για να πανηγυρίσει και τυπικά τον τίτλο. Ήδη έχει ανακοινωθεί καθολικό sold out, ενώ έξω από το γήπεδο χιλιάδες Ενωσίτες πρόκειται να κατακλύσουν τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε, με νέο μήνυμά της στα social media, η Ένωση εφιστά την προσοχή σε όσους θα βρίσκονται στις εξέδρες της OPAP Arena να μην φερθούν ανώριμα και ανεύθυνα.

Να αφήσουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, εφόσον όλα εξελιχθούν καλά, να πανηγυρίσουν όπως τους αξίζει μέσα στο γήπεδο και όλοι να απολαύσουν τη βραδιά από τη θέση τους και να μην μπει κανείς στον αγωνιστικό χώρο βάζοντας την ομάδα σε κίνδυνο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΑΕΚ απευθυνόμενη στον κόσμο στα social media:

Αν μιλήσεις με κάποιον παίκτη της ΑΕΚ από την πρωταθλήτρια του 2018, θα σου πει πως το μόνο που τον χάλασε την βραδιά της γιορτής για την κατάκτηση του τίτλου, ήταν το γεγονός πως αμέσως μετά την απονομή αναγκάστηκαν να τρέξουν... πανικόβλητοι στα αποδυτήρια.

Ως εκ τούτου, αν ψάξεις σήμερα να βρεις φωτογραφίες με το κύπελλο του πρωταθλητή κι όλη την ομάδα στην αψίδα που στήνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, εικόνες από τον γύρο του θριάμβου, δεν θα βρεις τίποτα. Γιατί οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έπρεπε να φύγουν βιαστικά από τον αγωνιστικό χώρο. Λόγω εισβολής των οπαδών. Τι έμεινε από αυτό; Οι selfies που έβγαζαν με τους εαυτούς τους περιχαρείς, όσοι δεν έδωσαν σημασία στις παρακλήσεις της ομάδας και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Την Κυριακή δίνουμε στο Σπίτι Μας ένα ματς από το οποίο μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Είναι στο χέρι της ομάδας μας, όλοι πιστεύουμε πως θα το καταφέρουμε. Και θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του για να το πετύχουν. Είναι πάρα πολύ πιθανό, μετά από την λήξη του ματς με τον Βόλο, να έχουμε την επόμενη πρωταθληματική γιορτή της ΑΕΚ μετά το 2018.

Ένα πράγμα μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά. Κανείς στο τεχνικό τιμ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν μπορεί να φανταστεί πως εφόσον συμβεί αυτό, δεν θα μπορέσουν να το πανηγυρίσουν κανονικά με τον κόσμο να συμμετέχει από την κερκίδα, επειδή κάποιοι χωρίς κανένα λόγο, χωρίς να έχει κανένα απολύτως νόημα, θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε μια ανάσα από το να ζήσουμε μαγικές στιγμές στον ΝΑΟ ΜΑΣ και το χειρότερο δυνατό σενάριο είναι όλα όσα προγραμματίζονται, να μη γίνουν, επειδή κάποιοι θα σκεφθούν ανώριμα και θα φερθούν ανεύθυνα. Και θα βάλουν εκτός των άλλων και την ομάδα σε κινδύνους.

Είμαστε σίγουροι πως όποιος ένιωσε κάτι από το ρίγος που μας μεταδίδουν από την αρχή της σεζόν αυτός ο προπονητής κι αυτοί οι παίκτες, θα τους σεβαστεί. Θα σεβαστεί αυτούς, θα σεβαστεί την ΑΕΚ και τον εαυτό του ως ΑΕΚτζή. Θα τους δώσει την ευκαιρία να είναι οι πρωταγωνιστές της γιορτής που όλοι πιστεύουμε πως θα ζήσουμε και μέσα από αυτό θα χαρούμε όλοι με την ψυχή μας ως συμμέτοχοι από την θέση που πρέπει να έχουμε. Από την κερκίδα.

Η ομάδα θα φροντίσει να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη έρθουν σε δύσκολη θέση οι υποψήφιοι πρωταθλητές του 2023 με τον τρόπο που ήρθαν οι πρωταθλητές του 2018. Όμως βασική προϋπόθεση είναι να καταλάβουμε όλοι πως η ανωριμότητα και η ανευθυνότητα δεν έχουν θέση σε μια τέτοια ιστορική βραδιά.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ OPAP ARENA.
Με τον τρόπο που πρέπει!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα