Μπλάνκο στο Gazzetta: «Είμαι τρελός για την ΑΕΚ, θα βάλω τα κλάματα αν τραγουδήσουν το όνομά μου»

Μπλάνκο στο Gazzetta: «Είμαι τρελός για την ΑΕΚ, θα βάλω τα κλάματα αν τραγουδήσουν το όνομά μου»

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο της ΑΕΚ

bet365

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο μίλησε στο Gazzetta λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα ως επίσημος προσκεκλημένος της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο και έβγαλε όλο το συναίσθημα και την αγάπη του για τους κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται στο ματς με τον Βόλο στην OPAP Arena να σφραγίσει και τυπικά την κατάκτηση του 13ου τίτλου της ιστορίας της. Χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να πανηγυρίσει το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα είναι ντυμένη από νωρίς στα κιτρινόμαυρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Εκεί θα βρίσκονται και δύο παίκτες που συνδέθηκαν με την Ένωση και αγαπήθηκαν από την εξέδρα καθώς οι Ίσμαελ Μπλάνκο και Ζούλιο Σέζαρ έχουν προσκληθεί από την ΑΕΚ και θα βρίσκονται στις εξέδρες της OPAP Arena.

Ο Μπλάνκο λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει για την Αθήνα μίλησε στο Gazzetta με τον 40χρονο Αργεντινό επιθετικό, τον αγαπημένο «Ζορό» των φίλων της Ένωσης, να μην βλέπει την ώρα να βρεθεί στο νέο γήπεδο μαζί με τους οπαδούς της ομάδας!

Photo credits βασικής φωτογραφίας: Χρήστος Ζωίδης

«Ευγνώμων στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την πρόσκληση»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη σουίτα

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόσκληση που μου έγινε. Σήμερα αναχωρώ για την Αθήνα, φτάνω εκεί το Σάββατο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που την Κυριακή θα βρίσκομαι στον αγώνα της ΑΕΚ ελπίζοντας να την δω να σηκώνει τον τίτλο του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους οπαδούς. Είχα πάει στο γήπεδο όταν ήταν υπό κατασκευή. Τώρα θα το δω έτοιμο, γεμάτο με τους φίλους της ΑΕK. Θα είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα για μένα. Είμαι ευγνώμων πάντα για τους οπαδούς της ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά στο Gazzetta εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την πρόσκληση που του έκανε:

«Είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη για αυτή την πρόσκληση που μου έγινε. Μου μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι ο κύριος Μελισσανίδης προσωπικά με προσκαλεί για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Για μένα αποτελεί υπερηφάνεια, διότι η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος που αγαπάω πολύ. Η ΑΕΚ για μένα αποτελεί οικογένεια. Είναι το σπίτι μου. Πάντα λέω πως η ΑΕΚ είναι στην καρδιά μου και τους αγαπάω όλους στην ομάδα. Την Κυριακή θα είμαι και εγώ εκεί. Την Κυριακή η Ελλάδα θα είναι στα κιτρινόμαυρα στους δρόμους. Θα είναι πολύ όμορφο», υπογράμμισε ο Μπλάνκο.

Ακολουθήστε τον Ίσμαελ Μπλάνκο στο Instagram: @ismael.blanco18_official

«Θα ανατριχιάσω και θα βάλω τα κλάματα αν τραγουδήσουν το όνομά μου»

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο πανηγυρίζει γκολ της ΑΕΚ

Ο Μπλάνκο χαρακτήρισε τον εαυτό του «τρελό για την ΑΕΚ» και πρόσθεσε πως αν την Κυριακή ακούσει το όνομά του από την κιτρινόμαυρη εξέδρα, τότε δεν θα μπορέσει να κρατηθεί. Θα βάλει τα κλάματα από συγκίνηση και θα ανατριχιάσει!

«Η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω την ώρα να φτάσω στην Αθήνα και την Κυριακή να βρεθώ στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ξέρω ότι θα έχει πάρα πολύ κόσμο της ΑΕΚ και ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τους οπαδούς της ομάδας. Όλα θα είναι ντυμένα στο κίτρινο και στο μαύρο. Είμαι τρελός, πολύ τρελός για την ΑΕΚ. Θα είμαι με τη σύζυγό μου στο γήπεδο. Ξέρουμε την αγάπη που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα είναι μια γιορτή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το ζήσουμε σε αυτό το νέο γήπεδο που είναι καθαρά ποδοσφαιρικό. Ξέρω ότι θα είναι εκεί και ο Ζούλιο Σέζαρ», υποστήριξε και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Αν τραγουδήσουν το όνομά μου, θα βάλω τα κλάματα, θα ανατριχιάσω. Μακάρι να είναι κάτι όμορφο την Κυριακή, μια ωραία γιορτή. Όταν ήμουν παίκτης της ΑΕΚ δούλεψα πολύ σκληρά για να με θυμούνται πάντα. Αγαπάω την ΑΕΚ, έδωσα τα πάντα για αυτή τη φανέλα».

«Άλλαξε τα πάντα ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, της έδωσε τη νοοτροπία του νικητή»

Ο Ματίας Αλμέιδα πανηγυρίζει με τον βοηθό του

Φυσικά ο Μπλάνκο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον μεγάλο πρωταγωνιστή της φετινής ΑΕΚ και συμπατριώτη του, Ματίας Αλμέιδα.

«Ο Ματίας άλλαξε τα πάντα, έδωσε τη νοοτροπία νικητή στην ΑΕΚ. Μια νοοτροπία που είχε και ως παίκτης και έχει και ως προπονητής. Είναι ένας εξαιρετικός τύπος. Έχει ένα καλό τεχνικό τιμ και δουλεύουν πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ματίας, γιατί είναι συμπατριώτης μου. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά γνωρίζω πως είναι ένας φοβερός χαρακτήρας, όπως και τα άτομα του επιτελείου του. Με τον Ματίας η ΑΕΚ πηγαίνει μπροστά και πιο ψηλά, με ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, με μια νέα φιλοσοφία», είπε ο «Ζορό», ο οποίος κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Αραούχο:

«Ήταν κρίμα για τον Σέρχιο που είχε αυτόν τον τραυματισμό στο τέλος της σεζόν. Είναι ο αρχηγός και το σημείο αναφοράς αυτής της ομάδας. Θέλει να βοηθάει πάντα τον σύλλογο. Έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν ρίχνοντας πολλή δουλειά. Και ως αρχηγός θα σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή. Είναι ένας κομβικός ποδοσφαιριστής για το κλαμπ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα