Μάνταλος, Αθανασιάδης: «Ο Σέρχιο πρέπει να σηκώσει την κούπα»

Μάνταλος, Αθανασιάδης: «Ο Σέρχιο πρέπει να σηκώσει την κούπα»

Newsroom
Πέτρος Μάνταλος

bet365

Οι Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Αθανασιάδης μίλησαν μετά τη νίκη επί του Άρη και την ήττα του Παναθηναϊκού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως την κούπα θα πρέπει να την σηκώσει ο Σέρχιο Αραούχο.

Μια ανάσα από τον τίτλο βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ, με την Ένωση να επικρατεί με 2-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης να θέλει μόλις έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο στην OPAP Arena για να σηκώσει την κούπα. Μια κούπα που όπως λένε και οι Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Αθανασιάδης πρέπει να την σηκώσει ο Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά ο έμπειρος μέσος και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφεραν μεταξύ άλλων:

Για την ατάκα του Σέρχιο Αραούχο:

Π.Μ: «Μου έρχεται μία ατάκα του Αραούχο. Όταν κυνηγάς δεν υπάρχει τόσο άγχος. Την κατάλληλη στιγμή θα περάσει πρώτος. Την κατάλληλη στιγμή έγινε αυτό. Μένει ένα παιχνίδι για να στεφτούμε πρωταθλητές».

Για το περυσινό παιχνίδι που άφησε εκτός την ΑΕΚ από την Ευρώπη και το φετινό ματς που έδωσε το πρωτάθλημα:

Γ.Α: «Ήταν δύσκολο για μένα. Επέστρεψα ξεκίνησα να παίζω και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι τα κατάφερα».

Π.Μ: «Μιλάμε για δύο παιχνίδια με διαφορετικά συναισθήματα. Τότε είχαμε φύγει με σκυμμένα κεφάλια. Σήμερα φεύγουμε με το χαμόγελο στα αυτιά»

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την OPAP Arena:

Π.Μ: «Να δεις τα αποτελέσματα είναι σημαντικός παράγοντας το γήπεδο, εκτός από τους παίκτες και τους προπονητές. Το γήπεδο είναι πανέμορφο αυτό το βλέπει κάθε φίλαθλος σε όλη την Ελλάδα. Ανυπομονώ για την άλλη Κυριακή».

Γ.Α: «Είναι σημαντικό που έχουμε το δικό μας κάστρο. Θυμάμαι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ανατρίχιασα».

Για τον Ματίας Αλμέιδα:

Π.Μ: «Κατάφερε να δέσει ένα σύνολο. Έκανε αλλαγές σε θέσεις και μπορεί να φάνηκε περίεργο στην αρχή, αλλά τα αποτελέσματα είναι εδώ».

Γ.Α: «Όταν είσαι μία οικογένεια, όλα μπορούν να συμβούν».

Για όλα τα χρόνια στην ΑΕΚ:

Π.Μ: «Η περυσινή χρονιά ήταν το αποκορύφωμα της αποτυχίας. Όταν είσαι σε μία ομάδα από τις μεγάλες τέσσερις και δεν κατακτάς τίτλους είναι περίεργο. Σίγουρα με επηρέασε. Γνωρίζω τις δυνατότητες μου, ήξερα ότι η ΑΕΚ στα επόμενα χρόνια θα είναι στην κορυφή».

Για το πιο άτομο σε στηρίζει περισσότερο:

Γ.Α: «Η γυναίκα μου με στηρίζει πάνω από όλα».

Για το ποιος θα σηκώσει την κούπα:

Π.Μ: «Ο Σέρχιο πρέπει να είναι εδώ, να πάρει τα πόδια του και να έρθει. Την κούπα δε θα τη σηκώσω εγώ αλλά ο Σέρχιο, Στίβεν, Ντάμιαν και το παιδί από δω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα