Αναλυτικά τι αναφέρει ο ΚΑΠ για το αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού

Newsroom
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

bet365

Οι δύο παράγραφοι του άρθρου στο οποίο «πατάει» το αίτημα του Παναθηναϊκού για την αναβολή της αγωνιστικής.

Οι δύο παράγραφοι του άρθρου 11 του ΚΑΠ στο οποίο βασίζεται το αίτημα του Παναθηναϊκού για την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και εν τέλει της αγωνιστικής, η οποία θα κριθεί στο αυριανό ΔΣ της λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα λένε τα δύο άρθρα:

«Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει την ημέρα, την ώρα και το γήπεδο τέλεσης του αγώνα, υποχρεούται όμως να ειδοποιήσει όλους τους εμπλεκομένους και το αρμόδιο Τμήμα Τάξης, τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την εκ νέου ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα. Το 48ωρο αρχίζει από την αποστολή της ειδοποίησης, με FAX ή ηλεκτρονική αλληλογραφία, από την διοργανώτρια στους εμπλεκομένους. Κατ' εξαίρεση, για υγειονομικούς λόγους και μόνο όταν πρόκειται για την περίπτωση πανδημίας (covid-19), η ανωτέρω προθεσμία δύναται να συντμηθεί περαιτέρω σε τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ και η εκάστοτε διοργανώτρια αρχή για τα επαγγελματικά και τα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων με αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ της ή του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου/Αντιπροέδρου αυτής, μπορούν να αποφασίζουν την αναβολή αγώνων ή αγωνιστικών ημερών σε ειδικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Αντιστοίχως με απόφαση του Δ.Σ της διοργανώτριας μπορεί να αναστέλλεται η έναρξη ή η συνέχιση ενός πρωταθλήματος ή ακό0μα και να διακόπτεται αυτό οριστικά υπό την προϋπόθεση οτι δεν παραβιάζονται διατάξεις του παρόντος κανονισμού (SL)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα