Ζήκος: «Περήφανοι για την ΑΕΚ, όποιος και να κατακτήσει τον τίτλο θα το αξίζει»

Newsroom
Ο Άκης Ζήκος

bet365

Ο Άκης Ζήκος τόνισε πως ήδη η σεζόν της ΑΕΚ έχει γεμίσει με περηφάνια τον κόσμο της, ενώ υπογράμμισε ότι όποιος και να κατακτήσει τον τίτλο θα το αξίζει.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος με ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε επίσης ότι η Ένωση ήταν ανώτερη στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως διαθέτει μια σοβαρή και στιβαρή ομάδα.

Στην ανάρτησή του ο Άκης Ζήκος έγραψε:

«Το πιο αξιοπρεπές, αξιοκρατικό κ glamorous ντέρμπι-ματς-ελληνικού πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει, μπροστά στη δόξα της κανονικότητας που κ οι δυο ομάδες-οι οπαδοί-οι πάντες, μας προσέφεραν. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη κ θα μπορούσε να κερδίσει, ο Παναθηναϊκός απέδειξε πόσο σοβαρή κ στιβαρή ομάδα είναι. Οποίος κ να κερδίσει τελικά το πρωτάθλημα αυτό, θα το αξίζει κ θα είναι κ σωστό κ δίκαιο για διαφορετικούς λόγους για τη κάθε μια ομάδα!

Για εμάς, που υποστηρίζουμε την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα είναι στόχος, όχι αυτοσκοπός. Η υπερηφάνεια γι αυτό που εκφράζει η ομάδα όμως είναι κ σκοπός κ στόχος! Κ είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό….. ήδη!!!!».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα