ΟΦΗ: Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Μπαλογιάννης

ΟΦΗ: Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Μπαλογιάννης

Newsroom
οφη

bet365

Στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται ξανά ο Κώστας Μπαλογιάννης καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και όσοι αγωνίστηκαν, έκαναν αποθεραπεία.

Από την άλλη, ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Κώστα Μπαλογιάννη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς σε αντίθεση με τον Κοσμά Τσιλιανίδη που παραμένει εκτός ενώ ο Γιον Τοράλ έκανε θεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Με τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να προπονείται κανονικά και τους Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους, μέρος του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου (22/4), έκαναν αποθεραπεία. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Jon Toral έκανε θεραπεία, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για αύριο, Τρίτη (25/4), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 10:30 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα