ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και οι επιλογές στην αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού

Newsroom
Λουτσέσκου

bet365

Επιστρέφουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό οι Ελ Καντουρί και Μουργκ, ενώ εκτός έμειναν οι Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Νάσμπεργκ.

Υπό δυνατή βροχή, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Οι συνθήκες αυτές δυσκόλεψαν την προπόνηση των παικτών του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια 8 Vs 2, ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι δύο επιστροφές έχουν να κάνουν με τους Ελ Καντουρί και Μουργκ, με τον δεύτερο να επανέρχεται μετά από αρκετό διάστημα. Εκτός έμειναν οι Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ και φυσικά οι Νάρεϊ και Σάστρε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Κάργας , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Ολιβέιρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα