Νικολαϊδης για Αραούχο: «Ο Αλμέιδα δημιούργησε μία θέση για εκείνον, θα λείψει και η ψυχή του στην ΑΕΚ»

Νικολαϊδης για Αραούχο: «Ο Αλμέιδα δημιούργησε μία θέση για εκείνον, θα λείψει και η ψυχή του στην ΑΕΚ»

Newsroom
αεκ

bet365

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στον τραυματισμό αλλά και στην προσφορά του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν άτυχος και καθώς θα μείνει εκτός για τέσσερις με πέντε μήνες καθώς έκανε επέμβαση και στον οπίσθιο χιαστό που είχε πειραχτεί.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε μέσα από το «bwinΣΠΟΡ FM» στον τραυματισμό αλλά και τη σημασία που έχει ο αρχηγός της ΑΕΚ στην ομάδα αλλά και τη θέση που του άλλαξε ο Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Αλμέιδα δημιούργησε μία θέση για τον Αραούχο, η οποία δεν υπάρχει. Αυτό που παίζει ο Αραούχο δεν μπορεί να το αντικαταστήσει η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει η θέση που παίζει, μόνο ο Αραούχο παίζει εκεί. Θα λείψει αυτή η θέση από την ομάδα αλλά και η ψυχή του Αραούχο γιατί είναι αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό το κομμάτι. Ο Αραούχο έκανε πολλά στο γήπεδο. Να είσαι επιθετικός στην ΑΕΚ που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα και να είσαι πρώτος στα φάουλ. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό το θέμα αλλά και ψυχικά. Είναι πρώτος στο πρέσινγκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα