Μπαντής: «Απόπειρα αυτοκτονίας από πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα»

Μπαντής: «Απόπειρα αυτοκτονίας από πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα»

Newsroom
Ο Γιώργος Μπαντής μιλάει σε εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ

bet365

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για πρώην παίκτη του Άρη που έκανε απόπειρα να αυτοκτονήσει, προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής.

Όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής ανέφερε πως πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Μάλιστα ο Μπαντής τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους, αυτός δεν εφαρμόζεται, και καλεί να εφαρμοστεί πριν είναι πια αργά...

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπαντή:

«Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν είναι αργά...».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα