ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδειξε τι θέλει σε άμυνα κι επίθεση ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έδειξε τι θέλει σε άμυνα κι επίθεση ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Η τακτική ήρθε στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ζόαν Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των play-offs της Stoiximan Super League και στην σημερινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην ενημέρωσή της, έδειξε στους παίκτες του τι θέλει ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι (23/3-20:00) σε άμυνα κι επίθεση.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» συνεχίστηκε στη Νέα Μεσημβρία με την τακτική σε πρώτο πλάνο.

Η προπόνηση της Πέμπτης (20/4) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια ανέλαβε ο Ρουμάνος προπονητής.

Οι Ζόαν Σάστρε, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Κάλεντ Νάρεϊ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι και αναρρώνει.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα