Άρης: Οι Σκωτσέζοι βάζουν το θέμα Πάλμα στην τελική ευθεία του για τη Ρέιντζερς

Άρης: Οι Σκωτσέζοι βάζουν το θέμα Πάλμα στην τελική ευθεία του για τη Ρέιντζερς

Ο Πάλμα

bet365

Το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον Λούις Πάλμα είναι δεδομένο και βάσει δημοσιευμάτων η ομάδα της Σκωτίας ξέρει όλα τα δεδομένα για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από τον Άρη.

Τα media της Σκωτίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει ακόμη και δια ζώσης συνάντηση του προπονητή της Ρέιντζερς, Μάικλ Μπιλ, με την πλευρά του Λούις Πάλμα. Στηρίζουν αυτή την υπόθεση σε μια δήλωση του 42χρονου τεχνικού καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του σημείωσε ότι… «είμαι λίγο απαιτητικός. Συνηθίζω να συναντώ τους παίκτες, θέλω να βλέπω τα πρόσωπά τους. Αυτό έκανα με τον Νίκο Ράσκιν και τον Τοντ Κάντγουελ. Μου αρέσει να βλέπω τους παίκτες, να κάθομαι πρόσωπο με πρόσωπο απέναντί τους. Ήμουν εκτός στις τελευταίες εβδομάδες και αναλόγως του προγράμματος ταξίδεψα για να συναντήσω ανθρώπους και θα συνεχίσω να το κάνω».

Οι επαφές του Άρη με τη Ρέιντζερς για τον Λούις Πάλμα δεν έχουν διαψευστεί, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την πληροφορία περί κατάθεσης επίσημης πρότασης. Κατά τα σκοτσέζικα media, η Ρέιντζερς έχει στα χέρια της όλα τα δεδομένα της υπόθεσης του 23χρονου ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα και γνωρίζει ότι θα πρέπει να επενδύσει ένα ποσό μεγαλύτερο των 4.000.000 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα