ΠΑΟΚ: «Σε ποιόν να πεις και να καταλάβει τι είναι ο ΠΑΟΚ για τον καθένα μας; Χρόνια μας πολλά! Φτάνει που ξέρουμε εμείς…»

ΠΑΟΚ: «Σε ποιόν να πεις και να καταλάβει τι είναι ο ΠΑΟΚ για τον καθένα μας; Χρόνια μας πολλά! Φτάνει που ξέρουμε εμείς…»

Newsroom
ΠΑΟΚ: «Σε ποιόν να πεις και να καταλάβει τι είναι ο ΠΑΟΚ για τον καθένα μας; Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ μας! Φτάνει που ξέρουμε εμείς…»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία ανάρτηση ευχόμενος χρόνια πολλά για τα γενέθλια του συλλόγου που γίνεται σήμερα 97 ετών.

Ο ΠΑΟΚ γίνεται σήμερα 97 ετών και η ΠΑΕ προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media της ομάδας για τα γενέθλια του συλλόγου όπου μίλησε για την διαφορετικότητα που έχει ο σύλλογος λόγω των ριζών και τα όσα πέρασαν όσοι τον ίδρυσαν.

Δείτε την ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

«97 χρονών παιδί… Ένας σχεδόν αιώνας μα «Δικέφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά, όμως εγώ ακόμη εδώ πιστά». Σε ποιόν να πεις και να καταλάβει πως οι κατατρεγμένοι, οι απόκληροι, οι πρόσφυγες οι παραπεταμένοι, θα σφράγιζαν ήδη σχεδόν έναν αιώνα με Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρα και Κατακτήσεις;

Σε ποιόν να πεις και να νιώσει το μεγαλείο του να κάνεις το μαύρο-άσπρο; Την αποτυχία στήριξη; Την επιτυχία καύσιμο; Την καθαρότητα της ψυχής σύμβολο; Την μάχη συνήθεια; Την πτώση μάθημα; Την αναγέννηση υπόσχεση;

Σε ποιόν να πεις και να καταλάβει τι είναι ο ΠΑΟΚ για τον καθένα μας; Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ μας! Φτάνει που ξέρουμε εμείς…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα