ΑΕΚ: Μέσα στις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο στην κατοχή της μπάλας

ΑΕΚ: Μέσα στις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο στην κατοχή της μπάλας

Newsroom
ΑΕΚ πανηγυρίζει το γκολ με τον Άρη

bet365

Με ποσοστό 62,5% η ΑΕΚ σύμφωνα με το CIES βρίσκεται μέσα στις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας.

Το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που παίζει τη φετινή σεζόν η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα την κατατάσσει στις κορυφές πολλών στατιστικών κατηγοριών στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Την ίδια στιγμή, όμως, και συνολικά συγκρίνοντας επιδόσεις της ΑΕΚ με ομάδες εκτός συνόρων οι κιτρινόμαυροι παρουσιάζουν μεγάλη δυναμική.

Συγκεκριμένα στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας, σύμφωνα με τα στοιχεία του CIES που αντλούνται από το Wyscout, η Ένωση βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες ομάδες σε ποσοστά κατοχής μπάλας καθώς παγκοσμίως καταλαμβάνει τη 18η θέση με μέσο όρο κατοχής που φτάνει το 62,5%.

Στην πρώτη θέση είναι η Σέλτικ με 67,8%, ενώ ακολουθούν οι Μάλμε και η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε από το Εκουαδόρ με 67,6% και 65,8% αντίστοιχα.

Ποσοστά κατοχής μπάλας

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα