Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο οι παίκτες του έχουν βάλει πέντε αυτογκόλ (vids)

Ο Μπα μετά το αυτογκόλ του

bet365

Ο Ολυμπιακός σε ένα διάστημα λίγων μηνών έχει βάλει 5 αυτογκόλ, τα οποία του στοίχισαν έναν αποκλεισμό στο Novibet Κύπελλο και την καθοριστική ήττα στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει μία χρονιά με αρκετά αμυντικά λάθη. Μία σεζόν όπου έχει χάσει ματς, βαθμούς ή και προκρίσεις από ατομικά λάθη του είτε από αμυντικούς του είτε από άλλους παίκτες του. Μία αγωνιστική περίοδος γενικά με λάθη σε τακτικό και αμυντικό επίπεδο.

Από τον Οκτώβριο έως και τον Απρίλιο οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν σημειώσει 5 αυτογκόλ εντός των ελληνικών συνόρων. Αυτογκόλ με τον ΟΦΗ ο Ντόι όπου όμως ήρθε το 2-1 για τον Ολυμπιακό, αυτογκόλ με τον ΠΑΟΚ ο Σωκράτης που έχασε ο Ολυμπιακός με 2-1, αυτογκόλ ο Σαμασέκου στο 3-0 από την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο, αυτογκόλ ο Αραμπί στο 2-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αυτογκόλ ο Μπα στο 2-1 με την ΑΕΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Πέντε δηλαδή φορές.

Αυτές που στοίχισαν σε αποτέλεσμα ή πρόκριση ήταν

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2 στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1: Στο 8ο λεπτό μετά από κόρνερ του Τσαούση ο Σωκράτης θέλοντας να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη. Έτσι ήρθε το 0-1 και εν τέλει ο Ολυμπιακός έχασε 2-1.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0 στο Novibet Κύπελλο: Στο 27ο λεπτό ο Σαμασέκου ενώ βρίσκεται απέναντι από το τέρμα του Ολυμπιακού κάνει ένα μεγάλο λάθος. Κάνει κίνηση και με το κεφάλι αντί να βγάλει τη μπάλα κόρνερ τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-0 στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1: Είναι το 35ο λεπτό και ο Ολυμπιακός δέχεται ξανά γκολ με αυτογκόλ μετά από κόρνερ αντιπάλου. Αυτή τη φορά από το κεφάλι του Ελ Αραμπί η μπάλα πήγε στα δίχτυα του Πασχαλάκη. Ήταν το ματς που ο Ολυμπιακός έπαιζε το τελευταίο του... χαρτί για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-1 στο Novibet Κύπελλο: Ο Μπα ήταν ένας στόπερ που δεν είχε αυτογκόλ. Τελικώς όμως από το δικό του πόδι η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σουτ του Λιβάι Γκαρσία. Αυτό έγινε στο 52' για να βρει μετά πάντως και άλλο γκολ ο Ολυμπιακός αλλά μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκε από τον τελικό της φετινής διοργάνωσης.

Τα αυτογκόλ του Ολυμπιακού

  • Ντόι: Ένα με ΟΦΗ
  • Σωκράτης: Ένα με ΠΑΟΚ
  • Σαμασέκου: Ένα με ΑΕΚ
  • Αραμπί: Ένα με Παναθηναϊκό
  • Μπα: Ένα με ΑΕΚ
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα