Η επίσημη δήλωση του Πολωνού αρχιδιαιτητή: «Η ελληνική ΚΕΔ άλλαξε τους διαιτητές λόγω της ισχυρής πίεσης από τα ΜΜΕ»

Το logo της πολωνικής ΚΕΔ

bet365

Ο Τόμας Μικούλσκι, που έχει ήδη μιλήσει στο Gazzetta, έβγαλε και επίσημη δήλωση για τα όσα καταγγέλονται για τους Πολωνούς διαιτητές επί ελληνικού εδάφους.

Ο Πολωνός αρχιδιαιτητής, Τόμας Μικούλσκι, που εξαρχής έδειξε διάθεση να στηρίξει τους διαιτητές της χώρας του, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του στο Gazzetta προχώρησε και σε επίσημη τοποθέτηση. Ειδικότερα αναφέρει στο site της πολωνικής Ομοσπονδίας:

Το αρμόδιο συμβούλιο ήδη ερευνά την υπόθεση, όμως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι υπάρχει ενοχή των Πολωνών διαιτητών. Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Πολωνίας ενημερώνει ότι:

- Δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη αναφορά παραπόνων και ότι συμπεράσματα υπάρχουν βασίζονται στην κάλυψη των ΜΜΕ και δεν είναι επαρκές δείγμα για συμπεράσματα.

- Οι διαιτητές μας κατηγορηματικά και έντονα αρνούνται την εκδοχή των ελληνικών ΜΜΕ και επισημαίνουν πως ήταν τα θύματα στο συμβάν στο αεροπλάνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για αυτούς και στο να μην πιστέψουμε τα όσα λένε.

- Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έχουν μεταφερθεί σε εμάς δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι Πολωνοί διαιτητές ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ.

- Ο αρχιδιαιτητής της ελληνικής ΚΕΔ μας ενημέρωσε προφορικά ότι δεν είχε ενστάσεις για τη συμπεριφορά των διαιτητών μας, βασισμένος και στις σχέσεις που έχουμε και υπάρχουν. Πήρε την απόφαση (ο Μπένετ) να απομακρύνει τους Πολωνούς διαιτητές λόγω της μεγάλης πίεσης των ΜΜΕ και καθότι ήθελε να αποφύγει το οποιοδήποτε ρίσκο και μία κατάσταση που θα επηρέαζε τη δουλειά και την αντίληψή τους.

- Ζητάμε από τα ΜΜΕ να μην αναφέρονται στους διαιτητές με τέτοιες υπόννοιες μέχρις ότου ερευνηθεί η υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που ποτέ ξανά δεν υπήρξε ανάλογη κατηγορία για Πολωνό διαιτητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα