Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι με επίσημη δήλωσή του επιβεβαιώνει τo Gazzetta: «Δεν είχαμε μεθύσει και δεν είχαμε επιθετική συμπεριφορά»

Ο Πολωνός διαιτητής

bet365

Ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι με επίσημη δήλωσή του που μοιράστηκε στα πολωνικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε τα όσα είχε ήδη πει στο Gazzetta σχετικά με τα όσα λέγεται πως διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες.

Ο Ρατσκόφσκι μετά απ' όσα γράφτηκαν εις βάρος του και αφού είχε και προσωπική συνάντηση με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε επικοινώνησε με την Ομοσπονδία του και τον Πολωνό αρχιδιαιτητή. Με επίσημη τοποθέτησή του ο Πολωνός ρέφερι επιβεβαίωσε τα όσα είχε ήδη τονίσει στο Gazzetta. Η δήλωσή του:

Σχετικά με τις φήμες για την φερόμενη κατάσταση και το συμβάν στο αεροδρόμιο της Αθήνας θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι ήμουν μεθυσμένος, ότι είχαμε μεθύσει και ότι είχαμε επιθετική συμπεριφορά. Δέχθηκα επίθεση από δύο Έλληνες που μιλούσαν πολωνικά και που ανέφεραν ότι ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Πρώτα μου επιτέθηκαν λεκτικά, κατηγορώντας με ότι 'πούλησα' το ματς και μετά με έφτυσαν και με έσπρωξαν.

Ανέφερα το συμβάν στο αεροδρόμιο και στην ασφάλεια του χώρου και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν οι νευριασμένοι οπαδοί. Μετά πήγα στο δωμάτιό μου όπου έμεινα όλο το βράδυ. Αρνούμαι και διαψεύδω κάθε αναληθή πληροφορία για μένα και όλη τη διαιτητική μου ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα