ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λύρατζης, έξω Σάστρε και Κουλιεράκης – Η αποστολή για ΝΠΣ Βόλο

Ο Λευτέρης Λύρατζης επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Λευτέρης Λύρατζης επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που ο Ζόαν Σάστρε ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός, όπως και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (09.04) στην Τούμπα τον ΝΠΣ Βόλος για την 4η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Super League 2022-23.

H είδηση που προκύπτει μετά και την τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, όπως κι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης για λόγους αποφόρτισης.

Αντίθετα ο Λευτέρης Λύρατζης μετράει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του και επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ διεκδικώντας και μια θέση στο αρχικό σχήμα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Μιχαηλίδης , Ίνγκασον , Κάργας , Ράφα Σοάρες , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα