ΟΦΗ - Λαμία 4-1: Με ανατροπή και υπογραφή του Τοράλ οι Κρητικοί (vids)

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν ένα από τα τέσσερα γκολ τους επί της Λαμίας

bet365

Η Λαμία προηγήθηκε στο 21' αλλά ο ΟΦΗ με δυο γκολ πριν από τη λήξη του ημιχρόνου ανέτρεψε τα δεδομένα και με δύο επιπλέον του Γιον Τοράλ στο τελευταίο 15λεπτο υπέγραψε το τελικό 4-1 που καθηλώνει την αντίπαλό του στις τελευταίες θέσεις.

Ο ΟΦΗ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 όχι απλά γύρισε τον αγώνα με τη Λαμία αλλά πέτυχε και μία εμφατική νίκη με 4-1. Σκόρερ δις ο Τοράλ και από ένα γκολ οι Ντίκο και Μεγιάδο ενώ είχε βρει δίχτυα για τη Λαμία ο Μαρτίνεθ.

Το 0-1 της Λαμίας έγινε 2-1. Μετά στο 2ο μέρος έγινε 4-1.

ΟΦΗ - Λαμία: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Ο ΟΦΗ είχε τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Διαμαντή, Πασαλίδη και Βούρο, τετράδα μπροστά τους οι Θοράρινσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο και Λάρσον και πίσω από το επιθετικό δίδυμο με Ντίκο - Νέιρα ο Μπάκιτς.

Η Λαμία ξεκίνησε με Γκαραβέλη στο τέρμα, άμυνα με Σιμόν, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο και Αμπάντα, Νούνιες και Τζανδάρης στο κέντρο και Ντε Βινσέντι πίσω από τον φορ Βέργο με Καραμάνο και Ρούμπεν Μαρτίνεθ στα άκρα.

Η Λαμία το 0-1 αλλά ο ΟΦΗ μέσα σε 3 λεπτά έβαλε 2 γκολ για το 2-1!!!

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι. Που είχε πιο καλή πρωτοβουλία κινήσεων. Η Λαμία όμως έχασε μεγάλη φάση στ 5' με σουτ του Βέργου που κόπηκε και μετά στο 21' βρήκε το 0-1. Μετά από φάουλ του Ντε Βινσέντι και αδυναμία της άμυνας του ΟΦΗ να κόψει από το σώμα του Βούρου η μπάλα πήγε στον Μαρτίνεθ που με πολύ καλό σουτ σκόραρε.

Ο ΟΦΗ στη συνέχεια όμως πρέσαρε, έκανε φάσεις με παίκτε όπως οι Ντίκο και Νέϊρα και στο 42' έκανε το 1-1 με σουτ του Ντίκο. Ένα τρομερό σουτ που ίσως να βρήκε και στον Κ. Παπαδόπουλο και πήγε στη γωνία του Γκαραβέλη.

Στο 45' ο Ντίκο συνεργάστηκε με Νέιρα, η μπάλα πήγε στον Μεγιάδο που έκανε το σουτ, το οποίο βρήκε πάνω στον Ντε Βινσέντι και μπήκε γκολ για το 2-1 του ΟΦΗ. Πιθανώς βέβαια σε αυτή τη φάση ο Γκαραβέλης είχε πολύ λιγότερη ευθύνη από τη στιγμή του 1-1.

Ένας ΟΦΗ που σε 3 λεπτά έβαλε 2 γκολ και γύρισε τον αγώνα. Γενικά οι Κρητικοί είχαν πολύ πιο καλή εικόνα σε σημαντικό διάστημα του α' μέρους.

Χτύπησε δύο φορές ο Τοράλ, αφού πρώτα έκανε σπουδαία επέμβαση ο Μανδάς

Στο 2ο μέρος ο Μανδάς έκανε μία σπουδαία απόκρουση πάνω στον Βέργο. Στο 64' είχε ένα stop πάνω στο σουτ του. Στο 78' ο ΟΦΗ σκόραρε με εξαιρετικό γκολ με φάλτσο του Τοράλ μετά από γύρισμα του Λάρσον. Έτσι ήρθε το 3-1 από τον ποιοτικότατο Ισπανό μεσοεπιθετικό που είχε μπει ως αλλαγή.

Στο 81' έγινε και το 4-1. Ο Μοσκέρα έκανε το γύρισμα και ο Τοράλ στόπαρε τη μπάλα και σκόραρε από κοντά για το 2ο γκολ του μέσα σε λίγα λεπτά. Η Λαμία είχε δοκάρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα, στο 90', με ένα σουτ του Τόσιτς και μετά υπήρξε ένταση και κάποια νεύρα μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων.

MVP: Εδώ βάζουμε τον Τοράλ για τα 2 γκολ του. Εξαιρετικό το πρώτο και έκανε μετά το 3-1 και το 4-1. Δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Ντίκο. Φοβερός με το σουτ του αλλά και τη συνδρομή του στη φάση του 2-1 για την ομάδα του ΟΦΗ στον αγώνα με τη Λαμία. Κομβικός και ο Μανδάς με τις επεμβάσεις του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι επιθετικοί της Λαμίας. Κυρίως ο Βέργος που έχασε σημαντικές φάσεις για την επίτευξη ενός τέρματος.

Η ΓΚΑΦΑ: Υπάρχει στη φάση του 1-1 και το 2-1. Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ντε Βινσέντι έχουν αλλάξει τη φορά της μπάλας - άθελά τους προφανώς - για να μπουν τα γκολ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Θα μπορούσε να είχε πιο καλές αποφάσεις για θέματα καρτών και φάουλ ο Ευαγγέλου. Για το γκολ της Λαμίας και το 4-1 του ΟΦΗ έγινε VAR check ενώ οι 2 ομάδες ζήτησαν από τουλάχιστον ένα πέναλτι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΟΦΗ ήταν σαφώς καλύτερος και πιο αξιόπιστος επιθετικά στο πιο μεγάλο μέρος του αγώνα. Η Λαμία έβαλε ένα γκολ, δεν αξιοποίησε ορισμένες φάσεις της και μετά απλά κατέρρευσε για να χάσει με το ευρύ 4-1.

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (85' Γιόχου), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (67' Τοράλ), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (79' Περέα), Ντίκο (79' Μοσκέρα), Νέιρα (68' Φελίπε).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αμπάντα (63' Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης (63' Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Σιμόν, Καραμάνος (63' Τόσιτς), Ντε Βινσέντι (63' Μεντίνα) και Βέργος (76' Μανούσος).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα