Ντουκουρέ: «Πρέπει να γυρίσουμε το τσιπάκι στο μυαλό μας»

Ντουκουρέ: «Πρέπει να γυρίσουμε το τσιπάκι στο μυαλό μας»

Newsroom
doukoure

bet365

Ο Σεκ Ντουκουρέ δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του, όταν και μίλησε για την πορεία του Άρη στα play-offs.

Χωρίς νίκη στα play-offs παραμένει ο Αρης και ο Ντουκουρέ δεν... κρύφθηκε πίσω από τα δάχτυλό του, όταν και μίλησε στη NOVA τόσο για την πορεία της ομάδας στο μίνι-πρωτάθλημα, όσο και για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί αύριο (9/4).


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ:
«Η κατάσταση στην ομάδα μας δεν είναι ευχάριστη, μετά την τελευταία ήττα. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν είμαστε η ομάδα, που γνωρίζουν όλοι. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να το αλλάξουμε αυτό. Ο σύλλογος αυτός, γενικώς, αξίζει περισσότερα, όπως και οι οπαδοί μας. Κι εμείς οι ίδιοι, όμως, αξίζουμε περισσότερα πράγματα. Η σκέψη μας είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί, με την ΑΕΚ. Θα πάμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τα λάθη των παικτών του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε όλοι προβληματισμένοι από αυτά τα λάθη που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια και ειδικότερα σε αυτό με τον Παναθηναϊκό. Ίσως είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Κάπου ίσως να χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας ως ομάδα. Το βέβαιο είναι ότι δεν παίζουμε στο επίπεδο που μπορούμε να παίξουμε. Δεν αποδίδουμε αυτό που μπορούμε να αποδώσουμε, σύμφωνα με την ποιότητα που έχουμε. Αδικούμε τους εαυτούς μας! Πρέπει, λοιπόν, να γυρίσουμε το τσιπάκι στο μυαλό μας και να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Έχω την πεποίθηση ότι θα γίνει αυτό σύντομα και θα μας βοηθήσει να ελευθερωθούμε και να αποδώσουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει στο ερχόμενο παιχνίδι κιόλας, με την ΑΕΚ».

Αν όλα αυτά που ο ίδιος επισημαίνει τα συζήτησαν οι παίκτες μεταξύ τους στα αποδυτήρια κι αν ναι, τι είπαν: «Ασφαλώς και τα έχουμε συζητήσει. Κανείς από εμάς δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση αυτή. Πρώτα από όλα για τους εαυτούς μας, αλλά και για την ομάδα και τον κόσμο μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή την κατάσταση πρέπει να την αλλάξουμε. Σημασία, όμως, δεν έχει τι είπαμε, αλλά τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχουμε και να παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε, ως ομάδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Τι πιστεύει πως πρέπει να κάνει ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και προσεκτικοί στην άμυνά μας και να αποφύγουμε τα λάθη, που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία, που θα παρουσιαστεί στην επίθεση. Ειδικά σε ό,τι αφορά στην άμυνά μας, πάντως, η ΑΕΚ έχει επικίνδυνους επιθετικούς και πρέπει να προσέξουμε, να τους αντιμετωπίσουμε σωστά. Γενικότερα, έχουμε τη θέληση να πάμε στην έδρα του αντιπάλου μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα