ΠΑΟΚ: Ο Κούτσιας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο στο MLS με τους Chicago Fire

ΠΑΟΚ: Ο Κούτσιας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο στο MLS με τους Chicago Fire

Ο Γιώργος Κούτσιας με τη φανέλα των Chicago Fire

bet365

Ο Γιώργος Κούτσιας επέλεξε το «19», που είχε και στην ομάδα του Βόλου, με τον Έλληνα επιθετικό να δείχνει έτοιμος για την πρώτη του παρουσία με τους Chicago Fire στο πρωτάθλημα του MLS.

O Γιώργος Κούτσιας μετράει τις πρώτες στιγμές του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Chicago Fire, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Έλληνας πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 19 στην πλάτη, πραγματοποίησε τις πρώτες προπονήσεις με τη νέα ομάδα του και είναι πανέτοιμος για να κάνει την πρώτη του συμμετοχή στο MLS.

Οι Chicago Fire υποδέχονται τα ξημερώματα της Κυριακής (9/4-03:30 πμ.) τη Minnesota United, για την 6η αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα