Ντέμης Νικολαΐδης: «Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη θα είναι το ισχυρότερο φαβορί»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη θα είναι το ισχυρότερο φαβορί»

Newsroom
Νικολαΐδης

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως αν η ΑΕΚ νικήσει και τα δύο επόμενα ματς που έχει μπροστά της, τότε θα έχει πάρει για τα καλά το πάνω χέρι στη μάχη του τίτλου, ενώ χαρακτήρισε «ζωγραφιά» το τέρμα που σημείωσε ο Σέρχιο Αραούχο.

Αναλύοντας τη νίκη της ΑΕΚ με 0-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην εκπομπή Monday FC της NOVA, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε πως οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τον ρόλο του μεγάλου φαβορί αν νικήσουν τον Βόλο και τον Άρη στα δύο ματς που ακολουθούν.

«Αν η ΑΕΚ νικήσει Βόλο και Άρη, θα είναι το ισχυρότερο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η νίκη στην Τούμπα είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα και ίσως να κρίνει τον τίτλο. Η ΑΕΚ φάνηκε μέσα στην Τούμπα πνευματικά είναι πιο έτοιμη, από όλους είναι καλύτερη και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Μπορούν να φανούν πράγματα από την 4η αγωνιστική παρότι η ΑΕΚ έχει στη συνέχεια τέσσερα ντέρμπι. Αν κάνει δύο νίκες, τότε οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα θα είναι λίγες. Πάντα, πάντως θα είναι όλα ανοικτά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ μπήκε στο β' για να πάρει το ματς και όχι να καταστρέψει το ματς του ΠΑΟΚ, παρότι γνώριζε ότι ο ΠΑΟ είχε μείνει στο Χ και τη βόλευε, ενδεχομένως, η ισοπαλία. Η ΑΕΚ μπήκε για να παίξει το παιχνίδι της. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ μπήκε σαν να έπαιζε στην έδρα της, μπήκε να παίξει το παιχνίδι της και αυτό έκανε».

Ο Νικολαΐδης μιλώντας για το γκολ του Αραούχο ανέφερε: «Το γκολ του Αραούχο είναι ζωγραφιά. Το γκολ που έβαλε ο Αραούχο, δεν θυμίζει εμένα. Μπορεί να έχω βάλει. Αλλά είναι γκολ στυλ Αραούχο», ενώ μιλώντας για την ασίστ του Μάνταλου, συμπλήρωσε για τον Έλληνα διεθνη χαφ: «Είναι σπάνιος παίκτης ο Μάνταλος, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βγάζει τέτοια εκπληκτική μπαλιά στην ΑΕΚ».

Επίσης, αναφερόμενος στο ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ απόρησε λέγοντας: «Έψαχνα να βρω γιατί ακυρώθηκε το γκολ και πιστεύω ότι ούτε ο Κουλμπάκοφ ξέρει γιατί ακυρωσε το γκολ. Άρχισα να στεναχωριέμαι και τι θα γίνει φέτος με δεδομένη και την κακή διαιτησία στο ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα