ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης θα πάει στο Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης θα πάει στο Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο

Δημήτρης Βέργος
Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης θα ταξιδέψει την Τετάρτη στον Βόλο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό.

Η ΑΕΚ πέρασε με μεγάλο διπλό από την Τούμπα και έπιασε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό, φωνάζοντας με δυνατό τρόπο παρούσα στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου. Πλέον όλη η προσοχή στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι στραμμένη αποκλειστικά στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί στον Βόλο μεθαύριο (5/4).

Και στο Πανθεσσαλικό θα είναι παρών και ο Δημήτρης Μελισσανίδης καθώς ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα ταξιδέψει την Τετάρτη για να δει από κοντά την ΑΕΚ στον Βόλο. Θα είναι η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν κατά την οποία ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θα βρεθεί στις εξέδρες ενός εκτός έδρας ματς, κάτι που είχε κάνει φέτος στη Νίκαια στο διπλό επί του Ιωνικού.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι συνεχώς κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό επιβεβαιώνει και η παρουσία του στον Βόλο, ενώ το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί στα Σπάτα και είχε δει από κοντά την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και το ματς με τον ΠΑΟΚ ζητώντας τη νίκη.

Η ΑΕΚ εκτός από τον διοικητικό της ηγέτη, θα έχει φυσικά στον Βόλο και σημαντική παρουσία των φίλων της που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, όπως είχαν κάνει και στο ματς της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα