Βόλος: Ο Κλέιμαν και η ικανότητά του στις εκτελέσεις πέναλτι (vids)

Βόλος: Ο Κλέιμαν και η ικανότητά του στις εκτελέσεις πέναλτι (vids)

Newsroom
Ο Κλέιμαν μετά την απόκρουση στο πέναλτι του Σπόραρ

bet365

Ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν έπιασε το πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις στη Λεωφόρο που ήταν και η τέταρτη επέμβαση στις 15 που έχει βρεθεί αντιμέτωπος από την άσπρη βούλα.

Ο Βόλος κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Μπόρις Κλέιμαν να αποτελεί τον MVP της ομάδας της Μαγνησίας στις καθυστερήσεις. Κι αυτό γιατί είπε «όχι» στην εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του και δίνοντας τη δυνατότητα στους κυανέρυθρους να φύγουν όρθιοι συνεχίζοντας να παλεύουν για την 5η θέση που δίνει έξοδο στην Ευρώπη.

Ο 32χρονος Ισραηλινός γκολκίπερ απέδειξε για ακόμα μια φορά την ικανότητά του στις εκτελέσεις από την άσπρη βούλα καθώς αυτή ήταν η τέταρτη απόκρουση πέναλτι στις 15 που έχει βρεθεί αντιμέτωπος στην καριέρα του στον Βόλο. Παίρνοντας έτσι τον τίτλο του «πεναλτάκια».

Όπως καταγράφει και η ιστοσελίδα της Super League, η πρώτη απόκρουση πέναλτι του Κλέιμαν κάτω από την εστία του Βόλου ήταν τη σεζόν 2020-2021 όταν σταμάτησε τον Μπαράλες στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-1).

Οι άλλες δύο αποκρούσεις πέναλτι που είχε, ήρθαν την επόμενη σεζόν (2021-2022) νικώντας τον Βιεϊρίνια στο συγκλονιστικό 4-4 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Λάμπρου στο ΟΦΗ - Βόλος 2-1.

Φέτος είχε νικηθεί τρεις φορές από το σημείο του πέναλτι, αλλά έφτασε στις τέσσερις αποκρούσεις, σταματώντας τον Σπόραρ, που ήταν και το πρώτο πέναλτι που χάνει ο Παναθηναϊκός την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα