Ινμπόμ Χουάνγκ στο Gazzetta: «Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά που νιώθουμε, ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας»

οσπφ

bet365

Με την απογοήτευση στο βλέμμα του, ο Ινμπόμ Χουάνγκ αναφέρθηκε στο Gazzetta για την εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη (2-2) αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, έτρεξε, μάρκαρε αλλά είδε τον Ολυμπιακό να μην εκμεταλλεύεται το προβάδισμα με 2-0 και να χάνει δύο βαθμούς από τον Άρη μετά από ανατροπή (2-2).

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ έκανε ένα πολύ καλό ματς μέχρι να γίνει αλλαγή (με τον Μίτσελ να αναφέρει ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα και βγήκε) αλλά αυτό δεν έφτανε για τους Πειραιώτες, με τον ίδιο να αποθεώνεται την ώρα που πέρασε μπροστά από τον κόσμο της ομάδας.

Ο διεθνής χάφ μίλησε στο Gazzetta και προσπάθησε να… εξηγήσει τι πήγε στραβά στο συγκεκριμένο ματς, με την απογοήτευση να φαίνεται στο βλέμμα του την ώρα που μιλούσε, ψάχνοντας λέξεις για να περιγράψει τι ένιωθε.

Χαρακτηριστικά είπε:

- Τι κλίμα επικρατεί μετά από αυτό το ματς και τι πήγε στραβά;

«Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι και με τη συγκεκριμένη εξέλιξη που είχε, δεν υπάρχουν λόγια για τα συναισθήματα που νιώθουμε. Θέλω να πω απλά ένα μεγάλο συγνώμη στους οπαδούς μας που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς. Έπρεπε να έχουμε νικήσει και μάλιστα με ευκολία με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια και με το υπέρ μας 2-0. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και όταν δεν το βάζεις γκολ, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και αυτό έγινε με τον Άρη. Τα δύο τέρματα δεν ήταν αρκετά».

- Για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ…

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας τόσο σωματικά όσο και πνευματικά καθώς έρχονται μεγάλα παιχνίδια, τα οποία κοιτάμε ξεχωριστά. Πρέπει να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, με πρώτο αυτό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα