Τσατάλης: «Είναι ντροπή να βλέπουμε αυτό το ματς μετά τη φαρσοκωμωδία στο γκολ του Άμραμπατ»

Newsroom
Ο Τζαβέλλας διαμαρτύρεται στον Κουλμπάκοφ

bet365

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑE ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, με ανάρτηση του στα Social Media σχολίασε το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για ντροπή και φαρσοκωμωδία.

Η ΑΕΚ έχει έντονα παράπονα από τον διαιτητή Κουλμπάκοφ, ο οποίος στο 7ο λεπτό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ακύρσε γκολ του Νόρντιν Άμραμπατ για αδιευκρίνιστο λόγο. Λίγο μετά την ανάρτηση της ΠΑΕ στα Social Media ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Τάσος Τσατάλης, με δικό του post έκανε λόγο για ντροπή και φαρσοκωμωδία.

Η ανάρτηση:

«Ο Κουλμπακοφ έδωσε τέλος σε κάθε έννοια ποδοσφαίρου, σε κάθε κουβέντα για μπάλα, πρόκειται για το σφαγείο του αιώνα. Είναι ντροπή να βλέπουμε αυτό το ματς μετα τη φαρσοκωμωδια στο γκολ του Αμραμπατ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα