Βόκολος: «Η Λαμία αρνείται να χάσει, πετύχαμε παλικαρίσια ανατροπή» (vid)

Newsroom
Βόκολος: «Η Λαμία αρνείται να χάσει, πετύχαμε παλικαρίσια ανατροπή»

bet365

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δεν έκρυψε την χαρά τους στις δηλώσεις του μετά την νίκη-ανατροπή της ομάδας του με 3-1 επί του Παναιτωλικού εκτός έδρας.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δεν έκρυψε την περηφάνεια του για την εμφάνιση και την νίκη-ανατροπή που σημείωσε η ομάδα του στην έδρα του Παναιτωλικού με 3-1. Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως η διαφορά που έχει αποσπάσει πλέον ο σύλλογος της Φθιώτιδας από τους Λεβαδειακό και Ιωνικό δεν σημαίνει κάτι και πώς πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν παραμένοντας σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν μια παλικαρίσια νίκη με ανατροπή. Δεν ξεκινήσαμε καλά με τις υπεραριθμίες του Παναιτωλικού, αλλά μετά το εικοσάλεπτο ανεβήκαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει. Το πιστέψανε τα παιδιά και πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Έχουμε ακόμα πέντε ματς, πρέπει να συνεχίσουμε με χαμηλά το κεφάλι. Δεν τελείωσε τίποτα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα η διαφορά. Πρέπει να κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και όχι τους άλλους και να συνεχίσουμε με αρκετή δουλειά, σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα