Παναθηναϊκός για Κυράστα: «19 χρόνια από την είδηση που θέλαμε να ήταν απλά μία κακόγουστη φάρσα»

Παναθηναϊκός για Κυράστα: «19 χρόνια από την είδηση που θέλαμε να ήταν απλά μία κακόγουστη φάρσα»

Παναθηναϊκός για Κυράστα: «19 χρόνια από εκείνη την Πρωταπριλιά και την είδηση που θέλαμε να ήταν απλά μία κακόγουστη φάρσα»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ανάρτηση στην μνήμη του Γιάννη Κυράστα κάνοντας λόγω για μία είδηση την ημέρας της Πρωταπριλιάς πριν 19 χρόνια που όλοι θα ήθελαν να είναι απλά μία κακόγουστη φάρσα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ξέχασε τον αγαπημένο του Γιάννη Κυράστα, που σαν σήμερα πριν 19 χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 51 ετών. Η «πράσινη» ΠΑΕ έκανε μία ανάρτηση στα social media της όπου μίλησε για μία είδηση που όλοι θα ήθελα να είναι απλά μία κακόγουστη φάρσα.

Ο Γιάννης Κυράστας φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού για μία πενταετία (1981-1986) κατακτώντας δύο πρωταθλήματα (1984,1986) και τρία Κύπελλα Ελλάδος (1982, 1984, 1986). Μετέπειτα έκατσε και στον πάγκο του «τριφυλλιού» δύο φορές τις περιόδους (1999-2000) και (2001-2002) με το τότε έργο του να έχει χαρακτεί στην μνήμη των «πράσινων» φιλάθλων και να μνημονεύεται μέχρι και σήμερα, παρ' ότι δεν «επιβραβεύτηκε» με κάποιο τίτλο.

Να σημειωθεί πως για την σεζόν 1999-2000 είχε πάρει το βραβείο του καλύτερου προπονητή από τον ΠΣΑΠΠ ενώ τη σεζόν 2001-2002 έβαλε τις βάσεις για να φτάσει η ομάδα μέχρι τους «8» του Champions League εκείνης της σεζόν, αφού εκείνος δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν αυτή στον πάγκο της ομάδας, αλλά ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Δείτε την ανάρτηση του Παναθηναϊκού:

«19 χρόνια πέρασαν από εκείνη την Πρωταπριλιά που θα θέλαμε η είδηση να ήταν απλά μια κακόγουστη φάρσα...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα