Παναθηναϊκός: Κανονικά Σπόραρ, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης στην αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο

Κανονικά Σπόραρ, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Βόλο

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί απέναντι στον Βόλο μόνο χωρίς τους Τσόκαϊ και Πούχατς, αφού οι Κουρμπέλης, Σπόραρ και Ιωαννίδης ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματά τους και τέθηκαν στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης έφερε ευχάριστα νέα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού ο Σέρβος είδε τους Κουρμπέλη, Ιωαννίδη και Σπόραρ να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ούτε σήμερα κι έτσι να συμπεριλαμβάνονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (02/04-18:00)μ κόντρα στον Βόλο για την 2η αγωνιστική των Play-offs της Stoiximan Superleague.

Επιστροφή στην αποστολή και για τον Σάρλια, που είχε μείνει εκτός στο παίχνίδι με την «Ένωση» την 1η αγωνιστική. Μόνες απουσίες για την ομάδα του «τριφυλλιού» θα είναι εκείνες των Τσόκαϊ, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ κι έτσι θα εκτίσει αναγκαστικά την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς, και Πούχατς, που έχασε αρκετές προπονήσεις την εβδομάδα αυτή λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

To σημερινό πρόγραμμα, το οποίο παρακολούθησε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στην συνέχεια οι παίκτες των «πρασίνων» έπαιξαν παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Πούχατς.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα