Μουκουντί: «Η ιστορία του Καμερούν στο ποδόσφαιρο με σημάδεψε»

Μουκουντί: «Η ιστορία του Καμερούν στο ποδόσφαιρο με σημάδεψε»

Newsroom
Μουκουντί: «Η ιστορία του Καμερούν στο ποδόσφαιρο με σημάδεψε»

bet365

Ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ μίλησε σε ιστοσελίδα της Γαλλίας για την εθνική ομάδα της χώρας του και τις επιρροές που είχε από κείνη από μικρό παιδί.

Ο Αρόλντ Μουκουντί μίλησε σε ιστοσελίδα της Γαλλίας για την «σύνδεσή» του με την εθνική ομάδα του Καμερούν. Ο 25χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης» μπορεί μικρός να έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, αφού εκεί είναι γεννημένος, όμως τελικά αποφάσισε να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του, όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει σε ποια από τις δύο θα μπορεί να αγωνιστεί.

Η επιρροή του πατέρα του που τον έβαζε να βλέπει βίντεο της εθνικής ομάδα της χώρας απ' όταν ήταν ακόμη μικρός έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αππόφασή του αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρακολούθησα αρκετά βίντεο με τον πατέρα μου, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990. Παίκτες όπως ο Ρότζερ Μίλα, ο Στέφεν Τατάου, ο Φρανσουά Ομάμ-Μπιγίκ ή ο Τόμας Νκονό, αλλά και η ιστορία του Καμερούν στο ποδόσφαιρο με έχουν σημαδέψει εν μέρει.

Θυμάμαι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2003. Είχα την τύχη να παρακολουθήσω όλα τα παιχνίδια εκτός από τα ημιτελικά. Εκείνη ήταν η μέρα που ο Μαρκ Βιβιάν Φοέ πέθανε στον αγωνιστικό χώρο, δυστυχώς. Ήμουν ακόμη πολύ μικρός, αλλά είχα ήδη την επιθυμία να υπερασπιστώ το έθνος μου και να δώσω τα πάντα για αυτή τη χώρα λόγω του πάθους για το ποδόσφαιρο στο Καμερούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα