Λαμία: Χωρίς τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Μανούσο στο Αγρίνιο

Newsroom
Ντε Βινσέντι σκοράρει

bet365

Οι Ντε Βινσέντι και Μανούσος που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε η Λαμία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η Λαμία αναχώρησε από την Πέμπτη για το Αγρίνιο για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των play-outs με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Μανούσος που είχαν αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και πέρα οι Τόσιτς και Πάβλοβετς όπως και στο προηγούμενο ματς έμειναν ξανά εκτός.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεδίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την παραχώρηση του γηπέδου για την αυριανή (31/3) προπόνηση της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα