Άρης: Στη Γερμανία ο Ρουπ, χάνει οριστικά και τον Ολυμπιακό

Άρης: Στη Γερμανία ο Ρουπ, χάνει οριστικά και τον Ολυμπιακό

Ο Ρουπ

bet365

Ο Λούκας Ρουπ ταξίδεψε στη Γερμανία όπου θα εξεταστεί από τον προσωπικό γιατρό του και φυσικά δεν υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα (2/4) με τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός μέσος ήδη συμπλήρωσε έναν μήνα εκτός δράσης, έπειτα από τη θλάση που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο και για την ακρίβεια απουσίασε στους τρεις τελευταίους αγώνες της ομάδας. Μάλιστα, παρά την αρχική εκτίμηση για μικρότερο διάστημα απουσίας, δεν ήταν σε θέση να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας ούτε αυτή την εβδομάδα. Το ταξίδι του στη Γερμανία έχει αποκλειστικό στόχο την εξέτασή του και από τον προσωπικό γιατρό του και σε πρώτη φάση είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, το 90λεπτο του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον αγώνα της Μαυριτανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έδειξε ότι ο 28χρονος επιθετικός δεν έχει το παραμικρό θέμα στον αχίλλειο τένοντα (σ. σ. παρά τους αρχικούς φόβους που εκφράστηκαν στα αφρικανικά Media) και υπολογίζεται για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Σε ότι αφορά τον Λούις Πάλμα, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στην ήττα της Ονδούρας από τον Καναδά με 4-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα