Παναθηναϊκός: Θετικά μηνύματα από Σπόραρ και Ιωαννίδη ενόψει Βόλου

Νίκος Αθανασίου
O Άντρατζ Σπόραρ και ο Φώτης Ιωαννίδης

bet365

Οι δύο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού ανεβάζουν ρυθμούς και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον Βόλο. Καλύτερα και ο Κουρμπέλης που πιθανότατα να προφυλαχθεί ενόψει Άρη και Ολυμπιακού.

Μετά το διήμερο ρεπό ο Παναθηναϊκός επέστρεψε το πρωί της Τρίτης στις προπονήσεις και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε όλους τους διεθνείς να επιστρέφουν στο Κορωπί.

Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το... μέτωπο των σέντερ φορ, καθώς τόσο ο Άντρατζ Σπόραρ όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης ανεβάζουν ρυθμούς και αναμένεται να είναι έτοιμοι ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Ο Σλοβένος στράικερ έβγαλε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ενώ ο Έλληνας φορ πιθανότατα θα μπει αύριο, Τετάρτη, καθώς η κατάσταση από το αιμάτωμα στο πόδι του έχει βελτιωθεί.

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης που ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα είναι και εκείνος καλύτερα αλλά πιθανότατα να προφυλαχθεί για να είναι πανέτοιμος στα παιχνίδια με Άρη εκτός έδρας και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ίσως είναι στην αποστολή και... βλέπουμε.

Υπενθυμίζουμε πως για το παιχνίδι με την θεσσαλική ομάδα, είναι τιμωρημένος ο Ένις Τσοκάι που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα