«O JOGO»: «Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις ΠΑΟΚ και Μπενφίκα για τον Ντάντας»

Τιάγκο Ντάντας και Ζοσέ Μπότο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

bet365

Κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις του ΠΑΟΚ αναφορικά με την παραμονή του Τιάγκο Ντάντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μεταφέρει η πορτογαλική «O JOGO» με νέο δημοσίευμά της.

Με τίτλο: «αισιοδοξία από ΠΑΟΚ για τον Τιάγκο Ντάντας, αλλά θα πρέπει να ανέβει», η «O JOGO» μεταφέρει ένα κλίμα αισιοδοξίας σ’ ότι έχει να κάνει με την πορεία της διαπραγμάτευσης των «ασπρόμαυρων» με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Τιάγκο Ντάντας.

Οι Λουζιτανοί έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και απέρριψαν την αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ για εκ νέου δανεισμό του 22χρονου Πορτογάλου μέσου. Αυτό που επιθυμούν και έχουν μεταφέρει στον Ζοσέ Μπότο είναι η ύπαρξη στο συμβόλαιο του νέου δανεισμού υποχρεωτικής οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όπως τονίζεται σήμερα έχει απορριφθεί από την Μπενφίκα.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια αρχική πρόταση για τον Τιάγκο Ντάντας αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και θα πρέπει να ανεβάσει ξανά την προσφορά για τον μέσο της Μπενφίκα», σημειώνει η «O JOGO», προσθέτοντας ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ανάμεσα στις δύο πλευρές σ’ ένα πολύ καλό κλίμα αισιοδοξίας από πλευράς της ελληνικής ομάδας.

«Ο Ζοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λισαβόνα για να διαπραγματευτεί την υπογραφή του Τιάγκο Ντάντας, αλλά έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προέβλεπε οψιόν αγοράς του 50% αντί 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να κλείσει την συμφωνία», τονίζεται.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα