Χουάνγκ: Σκόρερ στο φιλικό της Νότιας Κορέας κόντρα στην Ουρουγουάη (vid)

Ο Χουάνγκ βρήκε δίχτυα κόντρα στην Ουρουγουάη

bet365

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ επέστρεψε στα γκολ με τη Νότια Κορέα έπειτα από τον Οκτώβριο του 2021, ισοφαρίζοντας την Ουρουγουάη σε φιλικό στη Σεούλ.

Μετά τον Ορμπελίν Πινέδα με το Μεξικό, ακόμα ένας παίκτης της Stoiximan Super League βρήκε δίχτυα στο τρέχον παράθυρο των εθνικών ομάδων. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, ο οποίος σκόραρε για τη Νότια Κορέα και έφερε προσωρινά στα ίσα το φιλικό παιχνίδι στη Σεούλ απέναντι στην Ουρουγουάη.

Ο μέσος του Ολυμπιακού επωφελήθηκε από τη σούπερ ασίστ Λι Κι-Ζε στην καρδιά της περιοχής και δεν αστόχησε, γράφοντας το 1-1 στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο από τον Οκτώβριο του 2021, υπ' αριθμόν 5 συνολικά στην καριέρα με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα