Ολυμπιακός: Κλείνει Πήλιο (vid)

Newsroom
Πήλιος και Μπιέλ σε μονομαχία.

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε στο ραντάρ του τον Πήλιο εδώ και καιρό και φαίνεται ότι η εν λόγω περίπτωση για προχωρήσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κοντά στην απόκτηση του Σταύρου Πήλιου είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι βρίσκουν στο νεαρό μπακ στοιχεία που έχουν λείψει από την ομάδα μετά τη μεταγραφή-ρεκόρ του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Τα επιθετικά του χαρακτηριστικά αλλά κι η εξέλιξη που βλέπουν στο πρόσωπό του, οδηγούν τους πρωταθλητές στο να

Φέτος, ο 22χρονος αριστερός μπακ σε 19 ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει 2 ασίστ ενώ έχει δεχτεί 5 κίτρινες.

Από τις 20/10 και το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ μετράει συνεχόμενα 90λεπτα και είναι από τις αποκαλύψεις της ομάδας του Θανάση Στάικου.

Ο Πήλιος ξεκινήσει την καριέρα του από την Κ19 τος ΠΑΣ, όπου έπαιξε σε 52 ματς σκοράροντας 19 φορές! Πέρυσι, με τον Ηρακλή είχε σε 30 ματς 2 ασίστ και 1 γκολ και φέτος έχει ξεχωρίσει στην πρώτη του σεζόν στη Stoiximan Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα