Μήνυμα Αυγενάκη σε ΕΠΟ και Big-4: «Αναμένουμε από ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές»

Μήνυμα Αυγενάκη σε ΕΠΟ και Big-4: «Αναμένουμε από ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές»

bet365

Μήνυμα λίγο πριν την συνεδρίαση της Big-4 με ΚΕΔ και ΕΠΟ έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Με την ευχή να μην υπάρξουν περαιτέρω εντάσεις και να «βγάλει λευκό καπνό» η σημερινή συνάντηση της Big-4 με Μπαλτάκο και Μπένετ, έστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, με δήλωσή του στα σόσιαλ, τόνισε πως δεν πρέπει καν να συζητείται ότι η διεξαγωγή των play-off θα πρέπει να γίνει ομαλά, τονίζοντας πως περιμένει από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ να εξασφαλίσουν τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές «για την ολοκλήρωση του συναρπαστικού πρωταθλήματος»

«Η ομαλή διεξαγωγή των play off είναι αδιαπραγμάτευτη. Για τη διοργάνωσή τους η Πολιτεία διασφαλίζει όσα ο εποπτικός της ρόλος επιτάσει, σε συνεργασία με τις ΠΑΕ. Αναμένουμε & από ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές για την ολοκλήρωση του συναρπαστικού πρωταθλήματος» έγραψε ο κ. Αυγενάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα