ΠΑΟΚ: Η ανησυχία για Κουλιεράκη και το ερωτηματικό με Ινγκασον ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Η ανησυχία για Κουλιεράκη και το ερωτηματικό με Ινγκασον ενόψει ΑΕΚ

Κουλιεράκης και Ινγκασον είναι αμφίβολοι για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

bet365

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ και να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των play-offs.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ άφησε δύο πρόσωπα εκτός αποστολής της Εθνικής ομάδας ενόψει του σημερινού (19:00) φιλικού με τη Λιθουανία. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τον Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι αντιμετώπιζαν μικροενοχλήσεις και κρίθηκε καλύτερο να μείνουν εκτός της φιλικής αναμέτρησης.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αγωνίστηκε κανονικά στην πρεμιέρα των play-offs απέναντι στον Άρη, παρότι είχε ενοχλήσεις πριν από την αναμέτρηση, συμμετείχε στις πρώτες προπονήσεις της Εθνικής ομάδας μέχρι και την Πέμπτη (23/3) όταν δεν κατάφερε ν’ ακολουθήσει μέχρι τέλους το πρόγραμμα.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον και Ιβάν Νάσμπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα όλο το διάστημα της διακοπής, είναι λογικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει με αγωνία να δει σε ποια κατάσταση είναι ο 19χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός ενόψει ΑΕΚ.

Με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να μην προλαβαίνει να είναι έτοιμος, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Ισλανδό αρχηγό του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα δοκιμάσει στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας να μπει σε κανονικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος και πάλι (απουσίασε από τα ματς με Βόλο και Άρη) στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.

Στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στη Φαρούλ ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε μέχρι το τέλος ως κεντρικό δίδυμο τους Γιάννη Κάργα και Γιάννη Μιχαηλίδη, με τον Έλληνα στόπερ να επιστρέφει μετά από 377 ημέρες, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, με την πρώτη ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα