Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη κόντρα στην Κ19 με χατ-τρικ του Καμπετσή

Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη κόντρα στην Κ19 με χατ-τρικ του Καμπετσή

λαρισας

bet365

Οικογενειακό διπλό με την Κ19 είχε η προπόνηση του Σαββάτου (25/03) στον Παναθηναϊκό, με τους άνδρες να επικρατούν με 5-0.

Με αφορμή τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν ένα οικογενειακό «διπλό» με την Κ19 στην προπόνηση του Σαββάτου (25/03) προκειμένου να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό.

Το ματς διήρκησε δύο 30λεπτα και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αργύρης Καμπετσής καθώς με προσωπικό χατ-τρικ οδήγησε τους άντρες στη νίκη με 5-0. Τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν οι Μαντσίνι και Τσόκαϊ ενώ αγωνίστηκαν οι Λοντίγκιν, Κώτσιρας (Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος και Καμπετσής.

Τέλος ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάρλια με τον Κουρμπέλη να κάνει θεραπεία και τον Πούγγουρα να έχει τεθεί νοκ-άουτ με γαστρεντερίτιδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα