Χάτζι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα από ποιοτικότερο πρωτάθλημα»

Χάτζι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα από ποιοτικότερο πρωτάθλημα»

Χάτζι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα από ένα ανώτερο πρωτάθλημα»

bet365

Ο Γκεόργκε Χάτζι μίλησε για το φιλικό του Σαββάτου (25/03) με τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως οι Θεσσαλονικείς είναι μία πολύ καλή ομάδα και γι' αυτό ακριβώς επέλεξαν να παίξουν φιλικό μαζί του.

Ο Ρουμάνος προπονητής της Φαρούλ, Γκέοργκε Χάτζι, που αγωνίζεται αύριο (25/03) στις 18:00 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, τόνισε πως ο «δικέφαλος του βορρά» είναι μία δυνατή ομάδα από ανώτερο πρωτάθλημα από το ρουμάνικό και γι' αυτό ακριβώς το λόγο επέλεξε να παίξουν μαζί του, αφού ήθελαν έναν δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας για να αποκτήσουν εμπειρίες οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς εκτός έδρας, είναι καλό να αποκτήσουμε εμπειρίες γιατί είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα από ένα άλλο πιο δυνατό πρωτάθλημα.

Ανεξάρτητα από τη βαθμολογία τη δική μας αλλά και του ΠΑΟΚ, θέλω να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας. Θα είμαι εκεί με την οικογένειά μου, αλλά ο στόχος μου είναι να ελέγξω όλους τους παίκτες, να δω τι άλλο μπορεί να προκύψει από τους νεαρούς μας παίκτες.

Να δω όσα έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις, να το δουν και οι παίκτες, όχι μόνο εγώ. Δεν έχω καμιά δεκαριά παίκτες στην διάθεση μου τώρα λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά δεν έχει σχέση. Είναι και οι άλλοι παίκτες εδώ και νέοι, που έχουν μείνει και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους σε αυτό το φιλικό. Δυστυχώς, ο Αρτεάν έχει πρόβλημα και δεν θα παίξει, όπως δεν θα παίξει ούτε ο Ποπέσκου»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα