Ολυμπιακός: Παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία μετάδοσης αγώνων για άτομα με οπτική αναπηρία

Ολυμπιακός: Παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία μετάδοσης αγώνων για άτομα με οπτική αναπηρία

Newsroom
οσφπ

bet365

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχωράει η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς θα παρουσιάσει τη νέα υπηρεσία μετάδοσης αγώνων για άτομα με οπτική αναπηρία.

Πρωτοτυπεί ο Ολυμπιακός καθώς προχωράει σε μία πολύ σημαντική κίνηση. Συγκεκριμένα έγινε γνωστό πως την Τρίτη (28/03), η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα παρουσιάσει τη νέα υπηρεσία μετάδοσης αγώνων για άτομα με οπτική αναπηρία.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και θα δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με οπτική αναπηρία να ζουν την εμπειρία του γηπέδου από κοντά.

Στο πάνελ της συνέντευξης θα είναι ο Δ' Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Γ. Καραϊσκάκης Βασίλης Βασιλειάδης, η Πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστίνα Κουλούρη και ο τυφλός δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», Βαγγέλης Αυγουλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα